Берлин Хотели

Ресторанти и барове

Основен Ресторант - Берлин Голдън Бийч

Хотел Берлин Голдън Бийч работи по системата "All Inclusive Gold". Концепцията на ресторанта към хотела е да предлага на своите гости разнообразие от българска и международна кухня в комфортна обстановка. Неповторими кулинарни изкушения на блок маса, подходящи за всеки вкус - закуска, обяд и вечеря. Тематичните ни вечери ще Ви предложат безброй вкусни блюда - имате невероятната възможност изцяло да се потопите в атмосферата на тематиката и да поглезите изтънчените си небца със сочни и вкусни шедьоври! На разположение на гостите са просторни и удобни зали на две нива, подходящи за настаняване, както на двойки, така и на групи до 8 /осем/ човека. Залите са климатизирани за непушачи.


• От 07:30 до 10:00 – Закуска на бюфет в основен ресторант: разнообразно меню и live-show cooking, включени напитки – вода, кафе, чай, сок и безалкохолни напитки

• От 12:30 до 14:30 – Обяд на бюфет в основен ресторант: разнообразно меню и интернационални ястия: салати, супи, основни ястия, десери, плодове, live-show cooking, включени напитки – вода, сок, безалкохолни напитки, наливно вино и бира

• От 18:00 до 20:30 – Вечеря в основен ресторант: богато меню и интернационални ястия, включени напитки – вода, сок, безалкохолни напитки, наливно вино и бира

Слънчева лятна тераса - Берлин Голдън Бийч

Хотелът разполага с уникална тераса, функционално свързана и приобщена към залата на ресторанта. Слънце и сянка, прекрасен морски бриз, уютен дизайн, прекрасни цветя, свежест и впечатляваща морска гледка – тази отпускаща атмосфера очаква гостите на хотел Берлин Голдън Бийч за да запечатаме заедно щастливите моменти пред морето. Всичко това, както и безупречното обслужване и храна са част от причините да посетите хотела, а след това да се връщате отново тук за почивка през цялото лято. 

А-ла-карт ресторант Берлин Голдън Бийч

Традиционен Български A-la-Cartе ресторант на територията на хотела, намиращ се в тяло D. Атмосферата в ресторантa е отражение на българската култура и дух, а ястията дават на гостите изключителната възможност реално да се докоснат и да усетят уюта и топлината на българския дом. Менюто включва традиционни национални български специалитети.

Гостите на Хотел Берлин Голдън Бийч могат да се възползват еднократно по време на престоя /необходима е предварителна резервация, като резервации се приемат минимум един ден по-рано, при наличие на свободни места/. Ресторантът работи от понеделник до петък от 18:00 до 21:00 часа, от 15.Юни до 15.Септември. Напитки: бира, вино, сок и безалкохолно.

Не забравяйте да резервирате предварително Вашата маса!Барове - Берлин Голдън Бийч

Професионалният екип от бармани е винаги готов да ви изненада както с изключителните си умения, така и с прекрасни топли или разхлаждащи напитки и коктейли. Посрещнете слънчевите летни дни – изпийте сутрешното си кафе в ранните часове на деня – когато слънцето изгрява и все още можете да усетите свежестта на морския бриз!

Лоби бар в тяло А - All inclusive GOLD - 24 часа български алкохолни и безалкохолни напитки, горещи напитки.

Лоби бар в тяло D - All inclusive GOLD - от 10:00 до 23:00 часа български алкохолни и безалкохолни напитки, горещи напитки.

Бар басейн - All inclusive GOLD - 09:00 -16:00 часа (при лошо време барът не работи)


Основен Ресторант - Берлин Грийн Парк

Хотел Берлин Грийн Парк работи по системата "All Inclusive Gold". В ресторант Берлин Грийн Парк ще останете впечатлени от разнообразието на винаги прясно приготвени ястия - салати, ризото, месни и рибни деликатеси, зеленчукови блюда, предястия, супи и десерти. Наслаждавайки се на тематичните вечери вие ще изживеете една незабравима приказка. Заедно с вкусната храна, можете да изпиете чаша българско вино или бира. Ресторантът е удобен и просторен, с отлична храна и перфектно обслужване. Топлите цветове в интериорът на ресторант Берлин Грийн Парк са такива, че да имате причина отново да изберете нас. Само и единствено в ресторанта на Берлин Грийн Парк можете да се насладите на комбинация от зеленина, тишина и спокойствие - подходящ за настаняване, както на двойки, така и на групи до 8 /осем/ човека. Залата е климатизирана за непушачи.

• От 07:30 до 10:00 – Закуска на бюфет в основен ресторант: разнообразно меню и live-show cooking, включени напитки – вода, кафе, чай, сок и безалкохолни напитки

• От 12:30 до 14:30 – Обяд на бюфет в основен ресторант: разнообразно меню и интернационални ястия: салати, супи, основни ястия, десери, плодове, live-show cooking, включени напитки – вода, сок, безалкохолни напитки, наливно вино и бира

• От 18:00 до 20:30 – Вечеря в основен ресторант: богато меню и интернационални ястия, включени напитки – вода, сок, безалкохолни напитки, наливно вино и бира

Тераса Берлин Грийн Парк - уют и спокойствие сред зеленина

Оказва се, че песента на птиците ни носи не само удоволствие, но също така ни помага да се отпуснем и да се чувстваме в реално единство с природата. С модерния дизайн и открита тераса, ресторантът на Берлин Грийн Парк създава усещане за градинска и спокойна атмосфера. Невероятната морска панорама, ароматът на прясно приготвена храна, изключителните алкохолни и безалкохолни напитки са една много малка част от всички пламенни морски изкушения.А-ла-карт ресторант Берлин Грийн Парк

Какъв по-приятен начин за нашите туристи да опознаят културата и традициите на България от този да вкусиш храната и. С професионалистите от традиционен български A-la-Cart ресторант поднасяме пътешествие из вселената на българската традииционна кухня - един кулинарен слалом из богатата на подправки страна на вкуса. Не само вкусовите рецептори на нашите гости, но и всичките им сетива потъват в автентичния фолклорен стил. Приятно пътуване към българските корени!

Гостите на Хотел Берлин Грийн Парк могат да се възползват еднократно по време на престоя /необходима е предварителна резервация, като резервации се приемат минимум един ден по-рано, при наличие на свободни места/. Ресторантът работи от понеделник до петък от 18:00 до 21:00 часа, от 15.Юни до 15.Септември. Напитки: бира, вино, сок и безалкохолно.

Не забравяйте да резервирате предварително Вашата маса!

Барове - Берлин Грийн Парк

Стилна музика, селекция от български алкохолни и безалкохолни питиета, фантастично приготвени на момента коктейли и отпускаща атмосфера посрещат гостите на баровете в хотел Берлин Грийн Парк. Лоби барът прегръща всеки свой гост на секундата с уюта, който излъчва. Заведението е с открита и закрита част, а цветни градински фенери обагрят в нежна светлина зеленината около тях. Отвореният тип на заведението го прави идеален избор за топлите летни вечери.

На разположение на нашите гости е и бар басейна в близост до напълно реновирания басейн, на който се предлагат топли напитки, безалкохолни напитки, сокове и шампанско.


Лоби бар - 24 часа български алкохолни и безалкохолни напитки, горещи напитки.

Бар басейн - 09:00 -16:30 часа (при лошо време барът не работи)


Бургер бар

Специално алтернативно хранене за гостите на хотели Берлин - Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк. На бургер бара се предлагат - бургери, хот дог и царевица. Работно време от 10:00 до 16:00 часа в периода от 15.Юни до 15.Септември.

Плажен бар

Плажният бар към хотели Берлин обслужа гостите на Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк по системата all inclusive GOLD - атрактивен, слънчев и с незабравим дух.

Работно време от 10:00 до 19:00 часа от 15.Юни до 15.Септември. До 15.Юни и от 15.Септември работното време на бара е от 10:00 до 16:30 часа. При лошо време барът не работи.