Logo Berlin Hotels
Български English Russian German Romanian

Уважаеми гости,

Щастливи сме да Ви приветстваме с Добре дошли в нашите хотели!

Вие се настанявате във верига хотели Берлин, в които ръководството създава високи стандарти, а съвместната работа с персонала е посветена на непрекъснато повишаване нивото на обслужване и подобряване на услугите! С радост ще приемем всяко Ваше предложение, което желаете да отправите към нас.

Вие – НАШИТЕ ГОСТИ - сте единственият и най-важен фактор за успеха на хотелите ни - хотел Берлин Грийн Парк и хотел Берлин Голдън Бийч и можете да очаквате отлично обслужване и незабравим престой! Ние сме изцяло на Ваше разположение!

Услугата “Можем”

Ние сме в този бизнес, за да задоволяваме нашите гости. Да улесняваме живота им. Нашата услуга е “Можем”. Нашето обещание за гостоприемство е обещанието “Можем” на хотели Берлин. То е нашата искрена любезност и желанието да услужим, които влияят на всичко, което правим. Усмивката за добре дошъл при пристигането на госта е предпоставка за приятен престой. Ние не реагираме просто на исканията на гостите, ние също така предвиждаме техните нужди. Ние знаем, че това ниво на връзка с нашите гости действа само ако е истинско. То е истински ангажимент, който произлиза от истинско обучение и истински ентусиазъм. “Можем” е вероятно най-важният от нашите стандарти и най-удовлетворяващият, защото благодарение на него нашите хотели винаги се отличават от останалите.

Пожелаваме Ви приятен и незабравим престой !

 

Хотел Берлин Голдън Бийч е с категория 4*. Разположен е в северната и най-тиха част на Златни пясъци, на самата плажна ивица, непосредствено до яхтеното пристанище. Уникалното разположение и впечатляващата архитектура на хотела, в съчетание със златистия пясък и свежестта на гората, го превръщат в желаното място за Вашата почивка.

Хотелът се състои от 382 стандартни двойни стаи и 56 апартамента, луксозно обзаведени – подова настилка: мокет, гранитогрес или ламинат, бани: душ кабина или вана и раположени в 4 тела – тяло А – 11 етажа, тяло B - 6 етажа, тяло C - 4 етажа и тяло D – 10 етажа.

На територията на хотела се намират: ресторанти и барове, магазин, детски кът, обменно бюро, масажен кабинет, лекарски кабинет, открит басейн. Гостите на хотела ползват по 1 чадър и 2 шезлонга на стая на басейна или на плажа – местата са ограничени. От рецепция на хотела се получават плажни хавлии срещу депозит.

 

Хотел Берлин Грийн Парк е с категория 4*. Разположен е в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е отдалечен само на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище. Хотелът е идеалното място за вашата семейна почивка. В близост има много възможности за спорт и развлечение.

Хотелът се състои от 195 стандартни двойни стаи и 21 апартамента, разположени на 6 етажа, луксозно обзаведени – подова настилка: мокет, бани: душ кабина. 

На територията на хотела се намират: ресторанти и барове, магазин, детски кът, обменно бюро, масажен кабинет, лекарски кабинет, открит басейн. Гостите на хотела ползват по 1 чадър и 2 шезлонга на стая на басейна или на плажа пред хотел Берлин Голдън Бийч – местата са ограничени. От рецепция на хотела се получават плажни хавлии срещу депозит.

 

НАСТАНЯВАНЕ

Берлин Голдън Бийч

 

Двойни стаи: Комфортни и просторни климатизирани стаи с директна телефонна връзка,сейф, минибар по желание на туристите /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, душ или вана и балкон. Сейф в стаята срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Настилка в стаите: мокет, ламинат, гранитогрес. Има възможност за две отделни легла, събрани легла или спалня – при запитване. Допълнителното легло е разтегателно. Стаите са с изглед парк и море. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

Апартаменти: Обзаведени като двойните стаи, но с допълнително всекидневно помещение, в което е възможно настаняване на разтегателен диван за трети или четвърти човек. Всички апартаменти са със страничен морски изглед. Сейф в апартамента срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

 

Берлин Грийн Парк

Двойни стаи: Комфортни и просторни климатизирани стаи с директна телефонна връзка, сейф и минибар по желание на туристите /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, блекаут, душ и балкон. Сейф в стаята срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция Настилката в стаята е мокет. Стаите са с изглед парк и море. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.


Апартаменти: Обзаведени като двойните стаи, но с допълнително всекидневно помещение, в което е възможно настаняване на разтегателен диван за трети или четвърти човек. В апартаментите има отделно помещение баня с тоалет и помещение само тоалет. Апартаментите са със страничен морски или парков изглед. Сейф в апартамента срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

РЕЦЕПЦИЯ

На рецепция Ви предлагаме следните услуги:

Служителите на рецепция са на Ваше разположение 24 часа. Телефонният номер на рецепция е 9. На стените на коридорите на всеки етаж са разположени правилата на хотела, молим в удобно за Вас време да прочетете информацията.

Настаняване и освобождаване : Настаняването е след 14.00 часа. При вашето пристигане в хотела ще получите хотелски паспорт с ключ карта или чип и отличителнa гривнa. Задължително е да я носите до края на вашия престой, за да може нашият персонал да ви разпознава като гости на хотела. При напускане на хотела гривната ще бъде свалена от служителите на рецепцията. Правото на използване на програмата All Inclusive GOLD е тясно свързана с хотела на настаняване и изисква носенето на гривна. Програмата All Inclusive GOLD започва с обяд в деня на настаняването и завършва със закуска в деня на освобождаване. В деня на напускане стаята се освобождава до 12.00 часа, за подготовка на стаята за следващите гости. Ако желаете да използвате „дневна почивка” след 12.00 часа, се информирайте на рецепция (поне един ден предварително) дали има такава възможност. Услугата се заплаща допълнително. Ако имате час за късно заминаване от хотела, можете до 11:55 да оставите своя багаж на съхранение в стаята за багаж до рецепция в хотела.

Ранна закуска: Ако напускате хотела преди 07:30 часа, моля уведомете рецепцията до 20:00 часа на предходния ден. Хотелът не предлага пакети за екскурзии.

Багаж : Ако се нуждаете от помощ за багажа, обадете се на рецепция.

 

Интернет: Безплатен безжичен интернет в общи помещения, хотелски стаи и плажа. Паролата за WI-FI е индивидулна за всяка стая, ще я откриете на стикер залепен на огледалото във Вашата стая.

 

Обмяна на валута: Намира се в близост до Рецепция. В съответствие с наредбите на БНБ е задължително да представите документ за самоличност, когато желаете да обмените валута.

 

Разплащания : В хотела се приемат плащания единствено в национална валута. Приемат се и следните видове разплащателни карти : дебитни карти от системата “Борика “, “ Maestro “,Visa, Mastercard

 

Сейф: За Ваше удобство и сигурност разполагате със сейф в стаите. Хотелът не носи отговорност за загубата на пари и ценности, които не са били оставени на съхранение в сейфа. Сейфът е срещу заплащане по действащите цени на рецепция.

Повреди: Ние вярваме, че хотелската стая напълно удовлетворява Вашите изисквания. Ако по време на престоя си откриете недостатък или повреда, моля уведомете рецепцията, за да бъде изпратен квалифициран техник.

 

Поща: Ако желаете да изпратите картичка, моля поставете я в кутията за писма на рецепция.

 

Съобщения: По време на Вашето отсъствие рецепцията ще приеме всяко съобщение за Вас.

Лекар: Ако се нуждаете от лекарска помощ, можете да ползвате услугите на лекарския екип в нашия хотел. При спешни случай се свържете незабавно с рецепция.

 

Пране & Гладене: Пералнята на хотела е на Ваше раположение всеки ден.  В стаята ще намерите формуляр, който трябва да попълните и поставите в плика за пране заедно с дрехите. Дрехи за пране и гладене, предадени до 12.00 часа ще бъдат върнати до 48 часа.

 

Такси: Рецепцията ще Ви окаже съдействие, ако желаете да поръчате такси.

 

Анимация: Анимационната сцена се намира в парка под хотел Берлин Грийн Парк. Дневна и вечерна анимаци 6 дни в седмицата. Забавлявайте се с нашия анимционнен екип като вземете участие в дейностите: водна гимнастика, аеробика, боча, дартс и други видове спорт съгласно анимационната програма на хотела. Програмата за анимацията ще намерите на информационното табло разположено във фоайето на хотела.

 

Паркинг: Предлагаме платен, неохраняем паркинг. Молим да се информирате за цената на денонощие от служителите на рецепция или от информационните табели. Местата са ограничени.

 

СТАИ

Почистване на стаите: Почистващият персонал на хотела работи от 08.30 до 16.00 часа. Ако желаете Вашата стая да бъде почистена преди обяд, моля уведомете рецепцията и поставете табела „Моля почистете “ на вратата, когато излизате. Уведомяваме Ви, че хавлиите, които поставите на пода в банята, ще бъдат автоматично подменени с нови при почистването на стаята. Хавлиите се подменят на ежедневна база, а спалното бельо на три дни.

Климатична инсталация: Климатичната инсталация автоматично се изключва при отворена врата на терасата. Моля, затваряйте плътно вратите, за да се гарантира правилното функциониране на инсталацията.

Балкони: От съображения за сигурност Ви молим да заключвате балконската врата, когато излизате от стаята.

Електричество: Електричеството в стаите е 220 V.

Ключ: Молим Ви да оставяте ключ картата или чипа на рецепция, когато излизате извън хотела.

Мини бар: Мини барът се зарежда при желание от страна на госта срещу заплащане. Консумираните от Вас артикули се проверяват и начисляват на Вашата хотелска сметка ежедневно. Сметката се заплаща на рецепция. Моля не поставяйте свои храни и напитки в мини бара, същият не функционира като хладилник!

 

Паник шнур: Авариен паник шнур е инсталиран в банята. Издърпайте го в случай на спешност. Алармата ще се активира на рецепция и на етажа. Ще Ви се обадим и ще изпратим наш ​​служител, за да Ви помогне. Моля, използвайте този шнур само, ако наистина се нуждаете спешно от помощ, тъй като звуковата аларма може да наруши спокойствието на останалите гости.

 

Противопожарна безопасност: За ваша собствена безопасност, запознайте се с аварийните изходи при пристигане и маршрути за евакуация в случай на пожар, които се намират от вътрешната страна на вратата на вашата стая. Във връзка с Вашата безопасност и съгласно българското законодателство, използването на електроуреди в стаите е абсолютно забранено.

Асансьори: Пушенето в асансьорите е забранено! От съображения за сигурност не се разрешава ползването им от деца до 12 години без придружител. Не ползвайте асансьора в случай на пожар!

Домашни животни: Забранява се настаняване на домашни животни в хотелските стаи и апартаменти.

Шум: Молим Ви да пазите тишина по коридорите на хотела от 14:00 до 16:00 часа и след 22:00 часа от уважение към почивката на останалите гости.

БАСЕЙН

 

Плажни кърпи: За плаж или басейн хотелът предоставя на своите гости цветни кърпи срещу депозит от 10,00 лева, които се заплащат на рецепция. При загуба на кърпите, този депозит ще Ви бъде удържан, като неустойка. Моля не използвайте белите хавлии от хотелската стая за басейна или плажа.

 

Работно време: Работното време на откритите басейни е от 08.00-17.00 часа. Най-учтиво Ви молим да не ползвате басейните след 17.00 часа, когато нашият специализиран персонал ги почиства и  подготвя за следващия ден. Скачането в басейна е абсолютно забранено. Молим да се спазват правилата за безопасно използване на басейна. Деца под 12 г. трябва да са само с придружител в басейна. Деца до 12 г. използват само детската секция в басейна, ако са без родители.

Шезлонги, чадъри и шалтета: На басейна или на плажа можете да ползвате безплатно два шезлонга и един чадър на стая, според наличните свободни. Нашият персонал почиства на ежедневна база плажната ивица. Молим да не оставяте ценни за вас вещи на плажа. Хотелът не носи отговорност за безотговорно оставени вещи по пясъка, чадърите и шезлонгите. За изрядната хигиена на плажната ивица се грижи персоналът от плажна дейност, моля да изхвърляте боклуци на предназначените за това места. Молим да изхвърляте цигарите си в специалните пепелници под всеки един чадър.

 

РЕСТОРАНТИ И БАРОВЕ

На стените на ресторантите са разположени правилата на ресторантите, молим в удобно за Вас време да прочетете информацията.

Молим да не разхищавате храната, а да и се наслаждавате! ХОТЕЛИ БЕРЛИН подкрепят световната кампания за намаляване на хранителните отпадъци LOVE FOOD, HATE WASTE.

Основен ресторант - Разнообразно меню и интернационални ястия, салати, супи, основни ястия, десерти, плодове, live-show cooking. Напитки - вино, бира, сок, безалкохолни, топли напитки. На всяка табелка с обозначение на съответната храна има поставени алергени за Ваша информация. Сладолед – по време на  обяд и вечеря, раздава се по един брой опакован сладолед на бара в ресторанта.

ЗАКУСКА                                 07:30 - 10:00 часа

ОБЯД                                       12:00 - 14:00 часа

ВЕЧЕРЯ                                   18:00 - 20:30 часа

А-ла-карт ресторант - Вечеря в а-ла-карт ресторанта на хотела: еднократно по време на престоя /необходима е предварителна резервация, като резервации се приемат минимум един ден по-рано, при наличие на свободни места/. Ресторантът работи от понеделник до петък от 18:00 до 21:00 часа.

Облекло в ресторантите: Приканваме Ви да бъдете в подходящо за вечеря облекло.

Бургер бар - 10:00 - 16:00 часа

Лоби бар - 24 часа български алкохолни и безалкохолни напитки, горещи напитки

Бар басейн - 09:00 -16:30 часа (при лошо време барът не работи)

Плаж бар - 10:00 - 19:00 часа (активен сезон); 10:00 - 16:30 часа (до 15.06 и след 15.09)Berlin Green ParkBerlin Golden Beach
shadowshadow

Новини / Актуално


Намерете ни в Youtube
Намерете ни в Facebook
Свържете се с наш оператор
2019, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.

Берлин Хотели - Грийн Парк и Голдън Бийч
Уеб дизайн & SEO:
Varnaweb.bg