Logo Berlin Hotels
Български English Russian German Romanian

Уважаеми гости,

Щастливи сме да Ви приветстваме с Добре дошли в нашите хотели!

Вие се настанявате във верига хотели Берлин, в които ръководството създава високи стандарти, а съвместната работа с персонала е посветена на непрекъснато повишаване нивото на обслужване и подобряване на услугите! С радост ще приемем всяко Ваше предложение, което желаете да отправите към нас.

Вие – НАШИТЕ ГОСТИ - сте единственият и най-важен фактор за успеха на хотелите ни - хотел Берлин Грийн Парк и хотел Берлин Голдън Бийч и можете да очаквате отлично обслужване и незабравим престой! Ние сме изцяло на Ваше разположение!

Услугата “Можем”

Ние сме в този бизнес, за да задоволяваме нашите гости. Да улесняваме живота им. Нашата услуга е “Можем”. Нашето обещание за гостоприемство е обещанието “Можем” на хотели Берлин. То е нашата искрена любезност и желанието да услужим, които влияят на всичко, което правим. Усмивката за добре дошъл при пристигането на госта е предпоставка за приятен престой. Ние не реагираме просто на исканията на гостите, ние също така предвиждаме техните нужди. Ние знаем, че това ниво на връзка с нашите гости действа само ако е истинско. То е истински ангажимент, който произлиза от истинско обучение и истински ентусиазъм. “Можем” е вероятно най-важният от нашите стандарти и най-удовлетворяващият, защото благодарение на него нашите хотели винаги се отличават от останалите.

Пожелаваме Ви приятен и незабравим престой !

 

НАСТАНЯВАНЕ

Берлин Голдън Бийч

 

Двойни стаи: Комфортни и просторни климатизирани стаи с директна телефонна връзка,сейф, минибар по желание на туристите /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, душ или вана и балкон. Сейф в стаята срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Настилка в стаите: мокет, ламинат, гранитогрес. Има възможност за две отделни легла, събрани легла или спалня – при запитване. Допълнителното легло е разтегателно. Стаите са с изглед парк и море. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

Апартаменти: Обзаведени като двойните стаи, но с допълнително всекидневно помещение, в което е възможно настаняване на разтегателен диван за трети или четвърти човек. Всички апартаменти са със страничен морски изглед. Сейф в апартамента срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

 

Берлин Грийн Парк

Двойни стаи: Комфортни и просторни климатизирани стаи с директна телефонна връзка, сейф и минибар по желание на туристите /срещу заплащане/, сателитна телевизия, сешоар, блекаут, душ и балкон. Сейф в стаята срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция Настилката в стаята е мокет. Стаите са с изглед парк и море. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.


Апартаменти: Обзаведени като двойните стаи, но с допълнително всекидневно помещение, в което е възможно настаняване на разтегателен диван за трети или четвърти човек. В апартаментите има отделно помещение баня с тоалет и помещение само тоалет. Апартаментите са със страничен морски или парков изглед. Сейф в апартамента срещу допълнително заплащане, съгласно действащите цени на рецепция. Бебешка кошара се предоставя безплатно по предварителна заявка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Berlin Green ParkBerlin Golden Beach
shadowshadow

Новини / Актуално


Намерете ни в Youtube
Намерете ни в Facebook
Свържете се с наш оператор
2020, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни.

Берлин Хотели - Грийн Парк и Голдън Бийч
Уеб дизайн & SEO:
Varnaweb.bg