Берлин Хотели

Анимация

Детска анимация за една сърдечна GOLD усмивка

Най-малките ни приятели обичат да се забавляват, поради което нашият екип от професионалисти аниматори е в готовност да задоволи всички желания. 


Ние ще се погрижим за тях, като им предлагаме танци, песни, рисуване, разходки, игри, тематични дни, мини диско, широки слънчеви усмивки и още много изненади. 

Работно време: 6 дни седмично. Забавлявайте се с нашия анимационен екип като вземете участие в дейностите, заедно с Вашите деца. Дневна програма за деца на възраст от 4 до 12 години.


Анимация за възрастни за една незабравима GOLD ваканция

СПОРТНА АНИМАЦИЯ

Спортни занимания през деня и анимация са част от all inclusive GOLD: водна гимнастика, турнири по водна топка, зумба, аеробика, дартс, боча и други.

ВЕЧЕРНА АНИМАЦИЯ

Шоу програми, тематични вечери, изпълнители на живо. 

Анимационната сцена се намира в парка между хотел Берлин Грийн Парк и Берлин Голдън Бийч. Тук се провеждат различни активи в зависимост от анимационната програма.

Дневна и вечерна анимаци 6 дни в седмицата. Забавлявайте се с нашия анимционнен екип като вземете участие във всички дейности. Програмата за анимацията ще намерите на информационното табло разположено във фоайето на хотела по настаняване.