Берлин Хотели

Плажове и плувни басейни

Плаж

Гостите на хотели Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк могат да се наслаждават на спокойствие и пълноценна почивка. Отпуснете се и се радвайте на слънчевите дни, да помечтаем заедно! Насладете се на услугите по програма All inclusive GOLD, на плажа пред хотел Берлин Голдън Бийч:   

Напитки на Плаж Бара от 10.00 до 22.00 ( до 16.Юни и след 10.Септември от 10:00 до 16:30 ) или съобразно работното време ( в зависимост от сезона и времето). При лошо време барът не работи.

Безплатно ползване на външен басейн, чадър и шезлонг около басейна на хотела или на плажа (един чадър и два шезлонга на стая) при наличие на свободни места. Местата са ограничени. Деца, настанени безплатно, не получават тази услуга!  Шезлонг и чадър са включени в цената за пълниплащащите гости! Резервирането на шезлонги е забранено. Възможно е да има ограничена наличност през някои периоди на деня. 

Хавлии за басейна, които се получават на рецепцията на хотела, срещу депозит за целия престой.

Външен басейн Берлин Голдън Бийч

На басейна или на плажа можете да ползвате безплатно два шезлонга и един чадър на стая, според наличните свободни. Хотел Берлин Голдън Бийч има два външни плувни басейна - единият непосредствено до слънчевата тераса на ресторанта пред тяло B с обща площ 190 кв.м. и дълбочини от 1,30 м. до 1,40 м., а другият пред тяло C с детска секция с обща площ 270 кв.м. и дълбочини от 0,75 м. до 1,40 м. Работното време на откритите басейни е от 08:00 - 17:00.

Външен басейн Берлин Грийн Парк

На басейна или на плажа можете да ползвате безплатно два шезлонга и един чадър на стая, според наличните свободни. Хотел Берлин Грийн Парк разполага с един външен пкувен басейн с детска секция с обща площ 330 кв.м. и дълбочини от 0,80 м. до 1,60 м. Работното време на откритите басейни е от 08:00 - 17:00. Ако душата Ви копнее за тишина и спокойствие сред необятната и величествена природа, то релакс на шезлон на басейна на хотел Берлин Грийн Парк е Вашият правилен избор.