Берлин Хотели

За нас

Щастливи сме да Ви приветстваме с “Добре дошли” в нашите хотели!

Вие се настанявате във верига хотели Берлин, в които ръководството създава високи стандарти, а съвместната работа с персонала е посветена на непрекъснато повишаване нивото на обслужване и подобряване на услугите! С радост ще приемем всяко Ваше предложение, което желаете да отправите към нас.

Вие – НАШИТЕ ГОСТИ - сте единственият и най-важен фактор за успеха на хотелите ни - хотел Берлин Грийн Парк и хотел Берлин Голдън Бийч и можете да очаквате отлично обслужване и незабравим престой! Ние сме изцяло на Ваше разположение!

Услугата “МОЖЕМ”

Ние сме в този бизнес, за да задоволяваме нашите гости. Да улесняваме живота им. Нашата услуга е “Можем”. Нашето обещание за гостоприемство е обещанието “Можем” на хотели Берлин. То е нашата искрена любезност и желанието да услужим, които влияят на всичко, което правим. Усмивката за добре дошъл при пристигането на госта е предпоставка за приятен престой. Ние не реагираме просто на исканията на гостите, ние също така предвиждаме техните нужди. Ние знаем, че това ниво на връзка с нашите гости действа само ако е истинско. То е истински ангажимент, който произлиза от истинско обучение и истински ентусиазъм. “Можем” е вероятно най-важният от нашите стандарти и най-удовлетворяващият, защото благодарение на него нашите хотели винаги се отличават от останалите.

Пожелаваме Ви приятен и незабравим престой !

Локация

Хотелите лесно могат да бъдат намерени между крайбрежната пешеходна алея и международната магистрала А9, която свързва Варна с Констанца.

Берлин Хотели

Хотели Берлин - Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк се намират на тихо и спокойно място, сгушени в тишината на гората, граничеща с фин морски пясък

Високото качество на услугите и обслужването от страна на персонала гарантира максимална безопасност на всички гости. Прекрасната атмосфера насърчава всички членове на семейството да се насладят на вълнуваща, активна почивка. Хотели Берлин са най-правилният избор за семейна ваканция. Берлин Голдън Бийч категория 4* и Берлин Грийн Парк категория 4* предлагат сезонен открит басейн и частна плажна ивица с безплатни шезлонги и чадъри. 

На разположение на гостите има безплатен Wi-Fi и платен паркинг, неохраняем, до и около хотелите.

Берлин Голдън Бийч

Хотел Берлин Голдън Бийч е с категория 4*. Разположен е в северната и най-тиха част на Златни пясъци, на самата плажна ивица, непосредствено до яхтеното пристанище. Уникалното местоположение и впечатляващата архитектура на хотела, в съчетание със златистия пясък и свежестта на гората, го превръщат в...
Научи повече

Берлин Грийн Парк

Хотел Берлин Грийн Парк е с категория 4*. Разположен е в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е отдалечен само на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище....
Научи повече