Берлин Грийн Парк

Хотел Берлин Грийн Парк е с категория 4*. Разположен е в северната част на Златни пясъци, на тихо и спокойно възвишение, от което се открива прекрасна панорама. Хотелът е заобиколен от тиха гора, зелени площи, цветни лехи и е отдалечен само на няколко пешеходни минути от плажа и яхтеното пристанище. Хотелът е идеалното място за вашата семейна почивка. В близост има много възможности за спорт и развлечение.

Хотелът се състои от 195 стандартни двойни стаи и 21 апартамента, разположени на 6 етажа, луксозно обзаведени – подова настилка: мокет, бани: душ кабина.

На територията на хотела се намират: ресторанти и барове, магазин, детски кът, лекарски кабинет, открит басейн. Гостите на хотела използват по 1 чадър и 2 шезлонга на стая на басейна или на плажа  пред хотел Берлин Голдън Бийч – местата са ограничени. Шезлонги и чадъри не се резервират. Алтернативно хранене за обед - бургер бар пред хотел Берлин Голдън Бийч, съобразно работното време. На плажа пред хотел Берлин Голдън Бийч гостите могат да изпият своя страхотен коктейл или топло кафе на плажния бар, съобразно работното време.