Берлин Хотели

Плажове и плувни басейни

Плаж

Гостите на хотели Берлин Голдън Бийч и Берлин Грийн Парк могат да се наслаждават на спокойствие и пълноценна почивка. Отпуснете се и се радвайте на слънчевите дни, да помечтаем заедно! Насладете се на услугите по програма All inclusive GOLD, на плажа пред хотел Берлин Голдън Бийч:   

Напитки на Плаж Бара от 10.00 до 19.00 ( до 15.Юни и след 15.Септември от 10:00 до 16:30 ) или съобразно работното време ( в зависимост от сезона и времето). При лощо време барът не работи.

Безплатно ползване на чадър и шезлонг около басейна на хотела по настаняване или на плажа (един чадър и два шезлонга на стая).

Хавлии за плаж: срещу депозит гостите могат да се наслаждават на пълноценна почивка.

Външен басейн Берлин Голдън Бийч

На басейна или на плажа можете да ползвате безплатно два шезлонга и един чадър на стая, според наличните свободни. Хотел Берлин Голдън Бийч има два външни плувни басейна - единият непосредствено до слънчевата тераса на ресторанта пред тяло B с обща площ 190 кв.м. и дълбочини от 1,30 м. до 1,40 м., а другият пред тяло C с детска секция с обща площ 270 кв.м. и дълбочини от 0,75 м. до 1,40 м. Работното време на откритите басейни е от 08:00 - 17:00. Гостите могат да изпият кафето си сутрин или да се разхладят с напитка в топлите летни дни на бара на басейна - само за гостите на Берлин Голдън Бийч по системата all inclusive GOLD, собразно работното време. 

Външен басейн Берлин Грийн Парк

На басейна или на плажа можете да ползвате безплатно два шезлонга и един чадър на стая, според наличните свободни. Хотел Берлин Грийн Парк разполага с един външен пкувен басейн с детска секция с обща площ 330 кв.м. и дълбочини от 0,80 м. до 1,60 м. Работното време на откритите басейни е от 08:00 - 17:00. Гостите могат да изпият кафето си сутрин или да се разхладят с напитка в топлите летни дни на бара на басейна - само за гостите на Берлин Грийн Парк по системата all inclusive GOLD, съобразно работното време. Ако душата Ви копнее за тишина и спокойствие сред необятната и величествена природа, то релакс на шезлон на басейна на хотел Берлин Грийн Парк е Вашият правилен избор.